wat betekent discount
 
 
Discountwinkel Wikipedia.
Een discount of discountwinkel is een winkel die producten systematisch voor een lagere prijs aanbiedt dan conventionele winkels in dezelfde branche. Deze formule is het meest bekend van supermarkten. Voorbeelden van discountsupermarkten zijn Dirk van den Broek, Aldi en Lidl.
dekbedden discount
Discount betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Lidl is in 2003 begonnen met verkooppunten in Zweden, als onderdeel van een strategie om zo veel mogelijk te profiteren van de groeiende vraag naar hard discount in Noord-Europa en het groeiende marktaandeel van hard discount in de consumptiegoederensector van deze landen.
PC
discount de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
discount wat is de betekenis definitie. Het begrip discount heeft 7 verschillende betekenissen.: 1 alleen in de verbindingen divident discount model en dividend discount methode. 2 waarde op de beurs die lager is dan de intrinsieke waarde van het aandeel; lage beursnotering.
dela
discount Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
warning Vraag om herziening. Maar dit betekent niet dat wij een oogje toeknijpen bij de hantering van de toetredingscriteria. English There can be no input on the part of the European Union, nor can any kind of discount be given. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Er kan geen sprake van zijn dat de Europese Unie vooraf concessies of anderszins tegemoetkomingen doet. English It's' a difficult theory to discount, I think you'll' agree. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Een lastige theorie om terzijde te schuiven, vind je ook niet? English You know, I discount half of what you're' saying from then on. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Geloof ik nog maar de helft van wat je gaat zeggen.
Betekenis discount.
Wat betekent discount? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord discount. Je kunt ook zelf een definitie van discount toevoegen. korting Bron: stichtingnederlands.nl. dat tickets verkoopt voor lage prijzen Bron: collegenet.nl. korting He was offered an attractive discount. Hij kreeg een aantrekkelijke korting aangeboden.
Wat is een discounter? Marketingtermen.nl.
We gebruiken cookies om informatie en advertenties te kunnen tonen en om ons websiteverkeer te kunnen analyseren en de website te kunnen verbeteren. Door toestemming te verlenen stelt u ons in staat kosteloos een volledig werkende versie van deze website aan te bieden.
Wat betekent discount? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van discount? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op.: Wat Betekent Het? Wat betekent discount? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent discount?
Discount in het Nederlands vertaald uit het Engels.
deflation; drop in price; fall in price; price cut; price reduction. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. cut; deduction; discount; rebate. cut; price reduction; reduction.

Contacteer ons

Zoeken naar wat betekent discount