wat is discount
 
 
Wat is disconto of discount? TQL.
Klik hier om een account aan te maken. Home Vakgebieden Financiering Rente Wat is disconto. Wat is disconto of discount? Disconto of discount is rente die wordt afgerekend bij de start van de lening vooraf. Terug naar vragenlijst. Toegang tot het hele antwoord?
rolluiken discount
Wat is discount pricing? SalesPassie.
Wat is discount pricing? 11 januari 2018. Discount pricing is het hanteren van een iets lagere prijs dan de concurrenten, zodat klanten eerder bij jou een product zullen kopen. 0 reacties op Wat is discount pricing? Plaats een reactie Annuleren.
game pc kopen
Betekenis discount.
Wat betekent discount? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord discount. Je kunt ook zelf een definitie van discount toevoegen. korting Bron: stichtingnederlands.nl. dat tickets verkoopt voor lage prijzen Bron: collegenet.nl. korting He was offered an attractive discount. Hij kreeg een aantrekkelijke korting aangeboden. bagatelliseren He discounted the influence of the neighboring countries. Hij bagatelliseerde de invloed van de buurlanden. Met een korting tegenover de uitoefenprijs, de nominale uitgifteprijs of de intrinsieke waarde noteren of terugbetaald worden afhankelijk van de context. Synoniem voor disagio. Tegengestelde van premie. een verschil in negatieve zin ten opzichte van de nominale waarde van een aandeel of een obligatie. Als een aandeel of obligatie is uitgegeven tegen een koers van 50 EUR en de actuele koers bedraagt 45 EUR, dan is de discount dus 5 EUR Bron: gimv.com.
begrafenis
Discount pricing WikiMarketing.nl.
De onderneming baseert haar prijs op die van de prijsleider maar houdt, uitgaande van kleine productverschillen, een zekere afstand in acht. Bij discount pricing gaat men een stuk onder de prijs van de prijsleider zitten. Dit is geen eenmalig gebeuren, maar een strategie.
Discountwinkel Wikipedia.
Een discount of discountwinkel is een winkel die producten systematisch voor een lagere prijs aanbiedt dan conventionele winkels in dezelfde branche. Deze formule is het meest bekend van supermarkten. Voorbeelden van discountsupermarkten zijn Dirk van den Broek, Aldi en Lidl.
discount Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
warning Vraag om herziening. Geloof ik nog maar de helft van wat je gaat zeggen. English Discount that back to the present, at five percent: over two million dollars for a stop sign, in each direction. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Verdisconteer dat naar het heden, tegen vijf procent: meer dan 2 miljoen dollar voor een stopteken in elke richting. English Give you the police discount. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Jullie krijgen politiekorting. English In German law, for example, we have the Discount Act and the Bonus Regulations, and it is certainly fair to say that nothing of the kind exists anywhere else.
Wat betekent discount? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent discount? De betekenis van discount is.: winkel waar men tegen gereduceerde prijzen, maar met weinig service, inkopen kan doen. Er is al veel gezocht naar de betekenis van discount en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
discount Vertaling Engels-Nederlands.
discount for advance payment. discount for cash. discount for grouping. ENNL: shuttle service. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons

Zoeken naar wat is discount