discount betekenis
 
 
Wat is een discounter? Marketingtermen.nl.
We gebruiken cookies om informatie en advertenties te kunnen tonen en om ons websiteverkeer te kunnen analyseren en de website te kunnen verbeteren. Door toestemming te verlenen stelt u ons in staat kosteloos een volledig werkende versie van deze website aan te bieden.
dekbedden discount
Discount pricing WikiMarketing.nl.
De onderneming baseert haar prijs op die van de prijsleider maar houdt, uitgaande van kleine productverschillen, een zekere afstand in acht. Bij discount pricing gaat men een stuk onder de prijs van de prijsleider zitten. Dit is geen eenmalig gebeuren, maar een strategie.
mini pc
Wat betekent discount? WatBetekentHet.nl.
De betekenis van discount is.: winkel waar men tegen gereduceerde prijzen, maar met weinig service, inkopen kan doen. Er is al veel gezocht naar de betekenis van discount en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
uitvaartverzorging
Discount in het Nederlands vertaald uit het Engels.
deflation; drop in price; fall in price; price cut; price reduction. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. discount; discount shop; discount store; discountmarket; discountshop. cut; deduction; discount; rebate. cut; price reduction; reduction.
badkamer discount
Betekenis discount.
Als een aandeel of obligatie is uitgegeven tegen een koers van 50 EUR en de actuele koers bedraagt 45 EUR, dan is de discount dus 5 EUR Bron: gimv.com. verkoop van goederen of diensten tegen zeer lage prijzen, vaak ook in grotere hoeveelheden Bron: anw.inl.nl. discount kortingwinkel 1974 R75 Bron: etymologiebank.nl. Betekenis van discount toevoegen.
Discount betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Lidl is in 2003 begonnen met verkooppunten in Zweden, als onderdeel van een strategie om zo veel mogelijk te profiteren van de groeiende vraag naar hard discount in Noord-Europa en het groeiende marktaandeel van hard discount in de consumptiegoederensector van deze landen.
discount de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
discount wat is de betekenis definitie. Het begrip discount heeft 7 verschillende betekenissen.: 1 alleen in de verbindingen divident discount model en dividend discount methode. 2 waarde op de beurs die lager is dan de intrinsieke waarde van het aandeel; lage beursnotering.
Discountwinkel Wikipedia.
Een discount of discountwinkel is een winkel die producten systematisch voor een lagere prijs aanbiedt dan conventionele winkels in dezelfde branche. Deze formule is het meest bekend van supermarkten. Voorbeelden van discountsupermarkten zijn Dirk van den Broek, Aldi en Lidl.

Contacteer ons

Zoeken naar discount betekenis